Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator " EonMu Season 6
Logo
8
EonMu x150

Veľká vďaka našej komunite!

Milí hráči,

s radosťou a hrdosťou sa obraciame na vás našou vďakou. Prednedávnom sme spustili náš server, a vaša podpora a oddanosť nám dodáva neuveriteľnú energiu. Chceme sa touto cestou poďakovať všetkým hráčom, ktorí trávia svoj voľný čas v našom svete Mu Online. Vaše nadšenie a angažovanosť vytvárajú úžasnú atmosféru.

Chceme vám zaručiť, že našou prioritou je stále zlepšovať herný zážitok. Sme si vedomí, že každý detail má vplyv na vašu hru, a preto sa nebojíme podnikať kroky smerom k lepšiemu. Na poslednom serveri a teste sme sa sústredili na sledovanie vášho pohodlia a spokojnosti, a sme radi, že sme mohli testovať nové veci bez toho, aby sme narušili váš základný zážitok.

Avšak nekončíme tu. V nasledujúcich týždňoch a mesiacoch sa budeme snažiť zlepšiť server ešte viac. Vaše názory a podnety sú pre nás cenné, a preto vás vyzývame, aby ste sa s nami podelili o vaše myšlienky a nápady. Spolu môžeme urobiť náš svet ešte lepším miestom na strávenie voľného času.

Nechceme byť len ďalším serverom. Naším cieľom je vytvoriť komunitu, v ktorej sa každý hráč cíti ako doma. Preto sa tešíme na vašu pomoc pri pozývaní vašich priateľov a spoločných zážitkov s nimi. A pamätajte si, že EonMu je a vždy bude Zadarmo. Žiadne VIP výhody, žiadne rozdiely medzi hráčmi. To je náš záväzok voči vám, a sme naň hrdí.

Ešte raz vám všetkým ďakujeme za vašu podporu a oddanosť. Sme nadšení, že môžeme byť súčasťou tejto úžasnej komunity.

S láskou a vďačnosťou,

Tím EonMu.

Zveřejněno 01-05-2024
Načítání...