Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator " EonMu Season 6
Logo
8
EonMu x150

Vítame Jethra: Nový Prírastok do Tímu EonMu

Drahí hráči,

S radosťou vám oznamujeme, že náš tím sa rozrástol o nového člena! Chceme, aby ste všetci srdečne privítali nášho nového kolegu, Jethra, ktorý sa pripojil k tímu EonMu s cieľom zlepšiť váš herný zážitok a ktorá vám bude k dispozícii v každej situácii.

Jethro sa bude aktívne venovať vašim problémom, otázkam a podnetom. Jeho úlohou bude nielen riešiť technické problémy a odpovedať na vaše otázky, ale aj neustále pracovať na zlepšení herného prostredia. Bude vytvárať nové eventy, zábavné aktivity a inovácie, ktoré obohatia vaše herné dobrodružstvá v EonMu.

Prosíme vás, aby ste mu dali trochu času, kým sa plne zoznámi s našimi systémami a procesmi. Aj keď je skúsený a nadšený, potrebuje chvíľu, aby sa adaptoval na naše jedinečné prostredie a aby mohol plnohodnotne prispievať k chodu hry. Vaša trpezlivosť a podpora mu určite pomôžu rýchlejšie sa zorientovať a začať naplno prispievať k vášmu hernému zážitku.

Týmto by sme sa Jethrovi chceli úprimne poďakovať za jeho pridanie do nášho tímu. Jeho príchod prinesie mnoho pozitívnych zmien a nových možností. Tešíme sa na všetky nové nápady a podnety, ktoré spolu s ním prinesieme do sveta EonMu. Naším cieľom je neustále zlepšovať a rozširovať herný svet, aby ste mohli zažiť tie najlepšie dobrodružstvá a vytvárať nezabudnuteľné spomienky.

Ďakujeme vám za vašu neustálu podporu a angažovanosť. Spoločne robíme EonMu tým najlepším miestom pre zábavu a dobrodružstvo. Ak máte akékoľvek otázky alebo podnety, neváhajte sa obrátiť na Jethra alebo na ktoréhokoľvek člena nášho tímu.

Tešíme sa na vaše ďalšie dobrodružstvá a veríme, že nové posily v tíme vám prinesú ešte lepší herný zážitok.

S úctou,

Tím EonMu.

Zveřejněno 20-05-2024
Načítání...