Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator " EonMu Season 6
Logo
8
EonMu x150

Patch Note #5 (7.5.2024)

Chaos Castle: Vzhľadom na sťažnosti ohľadom dropu v Chaos Castle sme zvýšili pravdepodobnosť dropu Jewel of Excellent, Jewel of Skill, Jewel of Luck, Jewel of Ancient, Jewel of Creation a Jewel of Guadian, aby bol zážitok z boja a hry ešte pútavejší.

Blood Castle: V Blood Castle sme opravili drop, aby sa karty, ktoré po odovzdaní majú padať, padali častejšie. Teraz je uzatvorenie eventu Blood Castle väčšou výzvou s možnosťou získať vzácne karty.

Expy: Pri opravách expériencií na eventoch sme narazili na chybu, ktorá sa nešťastne prejavila aj na ostatných mapách. Avšak, táto chyba je teraz minulosťou, keďže sme ju úspešne vyriešili. Ubezpečujeme vás, že nikto nebol znevýhodnený, a môžeme s istotou sľúbiť, že sa podobné problémy už neobjavia. Vaše herné prostredie je teraz ešte stabilnejšie a zábavnejšie!

Scroll of Summon: S ohľadom na zneužívanie Scroll of Summon sme dočasne zakázali portovanie hráčov na vyššie mapy už od 1. levelu, kým nezavedieme primerané opatrenia, aby sme zachovali fair play a vyvážené prostredie.

Infinity Arrow: nekonečné množství šípů(po dobu trvání spellu = +-2h.), získání infinity po 2nd a Marlon Q.

Zlatá Invázia: Svet Mu Online sa neustále vyvíja, a k tomu patria aj nové a lepšie predmety. Preto sme pridali zlatú inváziu každé štyri hodiny v nasledujúcich časoch: 0:30, 4:30, 8:30, 12:30, 16:30, 20:30, aby sme vám priniesli ešte vzrušujúcejší herný zážitok.

Zveřejněno 07-05-2024
Načítání...