Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator " EonMu Season 6
Logo
8
EonMu x150

Patch Note #4 (6.5.2024)

Vážení hráči,

chceme vás informovať o niekoľkých nedávnych aktualizáciách, ktoré sme implementovali, aby sme vám zlepšili herný zážitok.

  • main.premium: Opravili sme port cez klávesu "M" level pre triedy Magic Gladiator (MG), Dark Lord (DL) a Rage Fighter (RF). Toto opatrenie by malo zabezpečiť rovnomernú hrateľnosť a vyváženosť medzi týmito postavami.

  • OptionHD: V našej poslednej aktualizácii sme optimalizovali motionblur a hodnoty HD GPU. Veríme, že tieto úpravy prinesú lepšiu vizuálnu kvalitu a optimalizáciu výkonu pre hráčov s vysokým rozlíšením obrazovky.

  • Chaos Card Mini: Opravili sme problém s dropom tohto predmetu. Teraz by sa mal objavovať správne a bezchybne.

  • Upravený dmg a deff u postavy SM: Po dôkladnom testovaní sme zistili potrebu menšej zmeny v hodnotách sily a obrany postavy SM. Veríme, že tieto úpravy prinesú vyváženejší herný zážitok.

    Opravený vstup do Chaos Castle: Nebolo možné vstúpiť do Chaos Castle kvôli nedostatku resov. Teraz sme to zmenili a nastavili podľa vášho levelu.

    Pridaný vstup do Chaos Castle v lora bar: Pridali sme vstup do Chaos Castle do lora bar.!

  • Aktualizácia ohľadom dvojfleku: Vieme, že niektorí z vás mohli pociťovať určitú nepriazeň, keďže sa dvojflek nachádzal iba v jednej mape a to v aréne, čo vytváralo dojem nedostatku férovo rozmiestnených flekov. Preto sme sa rozhodli zmeniť túto situáciu. S radosťou oznamujeme, že sme pridali ďalšie fleky, na ktoré sa môžete sústrediť. Táto zmena by mala zabezpečiť, že hra bude spravodlivejšia a vyváženejšia pre všetkých hráčov. Dúfame, že túto novú zmenu oceníte a že vám to prinesie ešte viac zábavy a výzvy vo vašom hernom dobrodružstve.

Sme vďační za vašu trpezlivosť a podporu, ktorá nám umožňuje neustále zdokonalovať našu hru. Nezabudnite sledovať našu stránku pre ďalšie aktualizácie a novinky!

Máme pre vás malý tip skúste pochodiť aj mapy ako: Kalima, LostTower7 a Tarkan!

Zveřejněno 06-05-2024
Načítání...