Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator " EonMu Season 6
Logo
8
EonMu x150

Budúcnosť Nášho Servera

Ahojte hráči,

na úvod by som vám chcel z celého srdca poďakovať za vašu vernosť a čas, ktorý stále trávite na našom online serveri. Už uplynula nejaká doba od posledného wipe a je skvelé vidieť, že tu stále trávite svoj čas a užívate si hru.

Musím vám oznámiť jednu smutnú správu, ktorá má však aj radostný podtón. Bohužiaľ, momentálne som na správu a úpravy servera sám. Našťastie však mám po svojom boku dvoch šikovných ľudí, ktorých sa pokúsim naučiť všetko potrebné, aby sme mohli ďalej pokračovať v našom projekte.

Nord sa rozhodol dať si prestávku na dobu neurčitú, a možno dokonca aj natrvalo. Na jednej strane je to smutné, ale na druhej strane je to radostná správa pre neho a jeho rodinu. Nord sa teraz môže viac venovať svojim najbližším, a to je pre neho veľmi dôležité. Týmto spôsobom by som mu chcel verejne poďakovať za všetko, čo pre náš projekt urobil. Nord, úprimne ti veľmi ďakujem!

Čo sa týka budúcnosti servera, momentálne pracujem na opravách chýb a zároveň už pripravujem nový server, ako ste si mohli všimnúť z nedávnych ankiet. Nastavenie a doladenie nového servera bude ešte nejaký čas trvať, ale môžete si byť istí, že tento aktuálny server bude fungovať ešte dlho. Máte teda dostatok času si ho užiť.

Počas nášho voľného času sa snažíme nastaviť nový server, ktorý dúfame, že bude časom testovaný viacerými hráčmi. Každú pomoc od vás veľmi uvítame. Tento projekt je nás všetkých, a preto by sme ocenili akúkoľvek poskytnutú pomoc. Ak máte nápady, návrhy alebo chuť pomôcť s testovaním, určite nám dajte vedieť.

Ďakujeme vám všetkým za vašu podporu a vernosť. Tešíme sa na ďalšie spoločné chvíle a zážitky na našom serveri!

 

Radi by sme zdôraznili, že náš server bude v prevádzke minimálne do konca tohto roka!

Zveřejněno 27-06-2024
Načítání...