Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator " EonMu Season 6
Logo
8
EonMu x150

🎉 Pozvánka na server! 🎉

Po troch mesiacoch neúnavnej práce a oddanej vášne sme s radosťou došli k bodu, kedy sme pripravení uvítať vás do nášho obnoveného herného sveta plného zábavy, vzrušenia a nových možností!

🌟 Vitajte na serveri: EonMu!

Naším cieľom je vytvoriť priestor, kde hráči z celého sveta sa môžu stretnúť a pripojiť bez ohľadu na svoje zázemie alebo skúsenosti. Veríme vo férovej hre, kde každý hráč má rovnaké šance na úspech. S naším anticheatom sme pripravení brániť túto víziu a zabezpečiť, že náš svet zostane čistý a bez podvádzania.

Naše hodnoty sú jasné: žiadne VIP výhody, žiadne podvádzanie.

⚔️ Herné parametre, ktoré môžete očakávať:

  • Exp: 150x
  • Max reset: 401
  • Max body: 65000
  • Season 6 Episode 3 (Original)

Naša cesta k tomuto okamihu nebola ľahká. Počas posledných troch mesiacov sme sa stretli so všetkými výzvami, ktoré prináša tvorba a údržba herného sveta. Ale každá námaha sa vyplatila, pretože sme teraz pripravení pozvať vás všetkých do tohto obnovenejšího a lepšieho sveta. A dnes s potešením oznamujeme, že registrácia je oficiálne spustená!

📅 Dátum a čas začatia: 27. apríla 2024 o 17:00

Príďte a staňte sa súčasťou tejto vzrušujúcej kapitoly našej herní histórie! Čakáme na vás s otvorenými náručami, pripravení vás privítať do našej komunity s láskou a vášňou pre hru.

S láskou,

MahnVyu a Nord.

Zveřejněno 20-04-2024
Načítání...